Inte mycket nytt under solen…

… förutom lite regn nu på morgonen…

I onsdags arrangerade jag ett möte med några kompisar genom meetup.com – vilket som vanligt blev en lyckad afton, och även någon ny tillkom (men med nykomlingar vet man förstås aldrig om de dyker upp igen). Vi satt på Surfside nere vid ”stranden”, åt pizza, drack vin och kollade fotboll (Champions League) samtidigt som samtalen flödade som vanligt med det här gänget.

Under gårdagen stack jag, Lor och Phi på bio för att se Tintin-filmen (Lor och Phi är tidigare omskrivna som italienska L och franske P, men det blir klurigt i längden nu när en ny fransos tillkommit och några italienare visat upp sig då och då – nu testar jag med namnförkortningar för att förenkla för mig och förvirra för er läsare 😉 ). Filmen var klart godkänd, men jag och Phi var besvikna på att de översatt karaktärernas namn till engelska istället för att behålla de belgiska originalnamnen som de gör i Sverige och Frankrike. Lor kände inte till Tintin sedan tidigare, men följde med för att träna sin engelska, och kanske för att komma ut och snacka lite – han har hoppat av engelskakursen, och tror att umgänget med engelsktalande ska räcka (och han verkar klara det bra hittills).

Ikväll blir det lasagne hos Eli/Lor (holländsk/italienska paret tidigare kända som E och L), och möjligen en tur till nattklubben Hugo’s, som det blivit de senaste gångerna. Om en vecka kommer jag till Sverige, och har som vanligt fullt schema långt innan resan – mest ser jag förstås fram emot besök på Tivoli i Köpenhamn med lilla A, som ju nyss fyllt 4 år 🙂

Nu har jag även lyckats beställa flygbiljetter till jul/nyår – det blir 20/12-2/1 i Skandinavien – dosan för internetbanken har nästan slutat fungera (skärmen har mängder av döda pixlar) så jag måste komma ihåg att byta ut den så fort jag kommer till Sverige efter den 30:e november – annars lär jag vara strandad utan möjlighet att komma åt mina pengar (har ett par olika konton, och det som är knutet till visa-kortet brukar jag bara lämna lite på).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s