Förflutet, nuet och framtid..

Sitter sömnlös och klockan är nästan två på måndagsnatten – jag har nyss haft ett långt samtal med ex-flickvännen F, som fortfarande hade hopp om att jag skulle flytta till Turkiet trots allt vi sagt och gjort. Efter det långa samtalet så har jag troligen lyckats släcka alla hennes hopp om en sådan framtid. Även om det i slutändan kom en kommentar om att hennes hjärta var som vas som gått i tusen bitar så märkte jag en viss lättnad, och tror att hon har goda möjligheter att ha stor glädje i sin framtid utan mig – för mig själv är det åtminstone skönt att det nu inte finns fler missförstånd eller annat där..

Under helgen hade jag ”Gotlands-P” på besök (som jag och broder C jobbar med och startar ett företag som ska bli världsledande inom ett relativt nytt område), och vi hade det ganska gott i värmen – efter nästan en vecka med regn och höstrusk på ön så kom solen tillbaka i lagom tid till hans flyg landade, och större delen av helgen visade termometern runt 20 grader. Vi åkte bland annat iväg till en kompis för middag med några av vännerna. Nu är det stormvindar, men ändå ganska behaglig temperatur..

Under söndagen, efter att P hade lämnat kl 5 på morgonen, tog jag mig till Birgu/Vittoriosa – en av de ”tre städerna” (fotoalbum). Där finns magnifika vyer, och vissa platser som är bland de finaste jag sett på ön. Någon berättade att det är riktigt härligt att vistas i vinbarerna och restaurangerna på kvällar, med fina ljusspel och god stämning.

Jag fick nyss höra att holländska E äntligen fått jobb på ön, och fick börja direkt efter intervjun idag – kul att höra, och efter alla jobbintervjuer hon gått på så är det nog väldigt skönt. För övrigt har jag blivit tillfrågad om jag vill följa med och spela fotboll någon dag denna veckan, jag arrangerar ett ”meetup” på Surfside (en lokal bar/restaurang) på onsdagen och det blir networking med en skandinavisk förening för entreprenörer och affärsmän under tisdagen (kanske borde skriva ”idag”), och jag snackade under aftonen med indiske S om att sticka iväg på diverse upptäcktsfärder under helgen (om vädret tillåter och vi inte spelar fotboll förstås). Det är ganska skönt att ha lite av varje planerat denna veckan, speciellt efter det långa samtalet med F.

För övrigt är det nu bara tio dagar till jag flyger till Kph, och därefter några dagar till innan en snabbvisit med affärsmöte i Sthlm, och sen åter ner till Kph ett par dagar (totalt 10 dagar i Skandinavien). Resan ska givetvis inkludera en 60-årsmiddag för mamsen, och fölsekalas för lilla A – det ser jag verkligen fram emot! Kan beställa gott väder under besöket, så vi får en riktigt skojig dag på Tivoli i Kph? Med tanke på det så har jag inga riktigt bra vinterkläder (om jag inte åtminstone kan hitta några skor i förrådet i Fia eller Åbd)…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s