Falken på Malta, nu med blogg!

Precis som när jag flyttade till London för sisådär 3,5 år sedan så startar jag detta nya äventyr med att sätta igång en blogg. Det tog två veckor innan jag kom igång – och en hel del upplevelser. men jag kan skylla bloggbristen på att jag redan hunnit med en affärsresa till Stockholm, varit nästan utan internet i tio dagar och dessutom varit så illa tvungen att både promenera runt och upptäcka intressanta platser här samt givetvis jobba en del.

Imorgon blir det ett nytt flyg till Stockholm, där vi ska ha ett kickoff-möte för ett nytt projekt – det ska bli en Facebook-app för en populär dating-website, som hoppas att det ska hjälpa dem bli störst i Skandinavien. Det blir åtminstone jobb med det fram till starten av december, och därefter förhoppningsvis nya projekt för att utnyttja alla möjligheter med att kombinera Facebook med dating – det har vi redan haft en dialog om. Jag vill inte avslöja företagets namn just nu, och det är förstås en hel del hemligheter om appen, men det kommer nog några rader om det efter att projektet är avklarat.

Bilden ovan är för övrigt från min första dag på ön – det fanns inte många moln på denna klarblå himmel, och inte heller mycket vind. Idag, två veckor senare, är det istället 3-4 grader kallare, och man börjar frukta frostgrader – ett tydligt tecken är att häromnatten kröp termometern ner till under 20 grader på natten. Fortsätter det krypa neråt så får man nog ta fram täckjacka och vinterstövlar snart, eller åtminstone långärmade skjortor istället för shorts och t-shirt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s